Biepi Sara PID, white/wood
Barevné provedení
-
skladem (3 ks), ihned k odběru / expedici
-
doprava zdarma
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastní záruční a mimozáruční servis.
-
Tento produkt je možné zakoupit ve zvýhodněném setu.
Další varianty tohoto produktu
Spojení tradičního designu a italského smyslu pro dokonalost a krásu – to je kávovar Biepi Sara.
Tento poloprofesionální pákový kávovar je určený především pro přípravu dokonalé kávy v domácích podmínkách, ale neurazí ani provozovatele menších restaurací a kaváren. Je vybaven dvěma čerpadly a velkým bojlerem o objemu 1,8 litru s PID regulací, který společně s profesionální hlavou E61 zajistí precizní stabilizaci teploty vody v průběhu extrakce kávy. Díky displeji a snadno přístupnému ovladači máte navíc teplotu extrakce pevně pod kontrolou.
Kávovar je dále opatřen tryskami na horkou vodu a páru, proto s ním snadno připravíte také různé mléčné speciality a čaje. Zásobník na vodu o objemu 2,7 litru disponuje kontrolkou, která se rozsvítí při nedostatečném množství vody.
Elegantní espresso kávovar v bílém provedení s nerezovými bočnicemi v dekoru dřeva a dřevěnými doplňky.
Dekor je aplikován vysoce kvalitní 3M™ DI-NOC fólií, která je velmi odolná a má dlouhou životnost. Velmi zajímavá struktura a provedení zajišťují naprosto dokonalý design. DI-NOC povrchy mají CE certifikaci v souladu s nařízením 89/106/EEC o konstrukci produktu a testovány v souladu s normou EN 15102:2008 upravující standardy dekorativních povrchů.
Příslušenství:
- páka s jednovýpustí (+ filtr 1-šálkový)
- páka s dvouvýpustí (+ filtr 2-šálkový)
- gumová záslepka (pro zpětný oplach)
- plastový tamper / pěchovadlo
- kartáček na čištění hlavy
- změkčovač vody
Jak na údržbu pákového kávovaru Biepi Sara PID, white/wood? Správná údržba pákového kávovaru vám zajistí ty nejlepší výsledky a zároveň přispěje k dlouhé životnosti kávovaru.
Rádi vám poradíme, jak se o svůj kávovar Biepi Sara PID, white/wood správně starat a jaké údržbě věnovat pozornost.
Jak na údržbu pákového kávovaru?
Jak na zpětný oplach pákového kávovaru?
Jak na odvápnění pákového kávovaru?
Individuální postupy vzhledem k technickému vybavení kávovaru a další informace najdete v našem článku Jak na odvápnění pákového kávovaru?
Hlavní parametry produktu
E61 hlava
V 60. letech minulého století přišla na trh nová technologie, která se brzy stala jedním z nejrozšířenějších principů stabilizace teploty vody při extrakci kávy. Hlava E61 je připojena na okruh vody (bojler), voda v bojleru potom cirkuluje přes…
VíceHlava kávovaru – profesionální rozměr (58 mm)
I domácí kávovary mohou disponovat profesionálními parametry. Klasickým příkladem je právě profesionální neboli komerční rozměr hlavy kávovaru. Tento parametr je důležitý nejen z důvodu kompatibility baristického příslušenství, ale také z hlediska…
Více2 okruhy závislé - HX (Heat Exchanger), výměník
Kávovar se systémem bojlerů HX, tedy výměník, umožňuje velmi komfortní obsluhu při přípravě mléčných nápojů (šlehání mléka). Je možné současně vařit espresso a šlehat mléko. Pára je ihned k dispozici bez čekání.HX funguje tak, že máme k dispozici 2…
VíceBojler
Bojler je nádoba o určitém objemu vody. Bojler může být nahříván aktivně vlastním topným tělesem nebo pasivně jiným zdrojem tepla. Čím je větší objem bojleru a přesnější technologie regulace teploty, tím je voda na přípravu espressa stabilnější…
VícePřetlakový ventil
Přetlakový ventil (OPV = over pressure valve) je velmi důležitý díl u kávovarů s vibračním čerpadlem. Díky tomuto ventilu pustí kávovar na kávu požadovaný (nastavený) tlak a přebytečný tlak vrátí přetlakovým okruhem zpět. Přebytečný tlak je rozdíl…
VíceTřícestný ventil
Třícestný ventil je velmi důležitý technický prvek ve vybavení kávovaru. Otevírá/přepíná mezi těmito cestami - zdroj horké vody na kávu, hlava kávovaru a odpad. Při zapnutí výdeje kávy se otevře přívod vody do hlavy kávovaru, cesta do odpadu je…
VícePID regulace teploty s displejem
Na displeji je možné nastavenou cílovou teplotu měnit. PID regulace je jeden z nejpoužívanějších algoritmů pro přesné řízení regulované veličiny. Jelikož vysvětlení tohoto algoritmu je složitější a je hojně popsáno v odborných literaturách,…
VíceVibrační čerpadlo
Vibrační čerpadlo je nejrozšířenější druh čerpadla u domácích kávovarů, u pákových i automatických. Jedná se o výrazně levnější technologii než je profesionální rotační čerpadlo. Víme už, že optimální tlak pro přípravu espressa je přibližně 9 barů.…
VíceZásobník na vodu
Zásobníkem na vodu disponují všechny domácí kávovary. Do zásobníku na vodu doporučujeme vložit vhodný filtr na vodu (změkčovač). Zásobník na vodu doporučujeme důkladně vymývat v pravidelných intervalech.Domácí kávovary s rotačním čerpadlem mají…
VíceČas extrakce, shot timer
Důležitý parametr během přípravy kávy je čas extrakce, tedy doba kontaktu kávy s vodou. Obecně platí, že se čas extrakce u espressa pohybuje mezi 20 a 30 vteřinami. Při přípravě espressa ze světleji pražené kávy (nové trendy pražení) se může doba…
VíceMáte dotaz k tomuto produktu?
Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236