Ecocoffee

Ecocoffee mlýnek na kávu Classic

790 Kč
652,89 Kč bez DPH
  • skladem (3 ks), ihned k odběru / expedici

Tento mlýnek patří k nejpopulárnějším ručním mlýnkům. Ergonomický tvar a protiskluzová podložka zajišťují snadnou manipulaci. Jeho použití je velmi snadné a intuitivní.

Mlecí mechanismus mlýnku je tvořen keramickými mlecími kameny. Keramický materiál zajišťuje vysokou kvalitu a zároveň velice snadnou údržbu. Mlýnek lze velmi jednoduše a rychle rozebrat pro potřeby mytí.

Pouhým pootočením matice pod kličkou lze snadno nastavit hrubost mletí.

Skleněná nádobka na mletou kávu je vybavena víčkem pro uskladnění a pozdější použití kávy. Všichni však víme, že nejlepší káva je ta čerstvě namletá. Proto doporučujeme mlít kávu vždy těsně před jejím použitím.

Obsah horní nádobky je cca 70 g zrnkové kávy. Do spodní nádobky se vejde cca 100 g kávy mleté.

Značka Ecocoffee
Šířka 180 mm
včetně rukojeti
Výška 210 mm
včetně rukojeti
Kapacita násypníku 70 g

Hlavní parametry produktu

Ruční mlýnek

Ruční mlýnek doporučujeme používat při přípravě kávy alternativní metodou - filtrovaná káva, moka, french press, aeropress, chemex. Při přípravě espressa není ruční mlýnek ideální. Mletá káva musí být natolik jemná, že ruční mlýnek bude velmi…

Více
Kónické mlecí kameny

Kónické kameny mají kónický tvar a vnitřní kámen je vložen do vnějšího. Mletí probíhá vertikálně. Vnější kámen je kruhovitého tvaru a jeho vnitřní část je pokryta ozubením. Vnitřní kámen má vnější ozubení a kónický tvar, tento vnitřní kámen je…

Více
Keramické mlecí kameny

Keramické mlecí kameny vydrží obecně o něco déle ostré než ty kovové, ale využívají se velmi málo - jsou křehké a poměrně drahé. Nejčastější využití je u malých ručních mlýnků, kde se nepředpokládá jejich častá výměna z důvodu velkého zatížení a…

Více

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi
+420 311 236 236

Nebo mu napište

Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.