Buna café školení ESPRESSO CAPPUCCINO

2 900 Kč
  • Nejsou vypsané termíny
  • doprava zdarma

Domácí příprava kávy - espresso, cappuccino.

  • vliv výběru kávy na přípravu kávy (espresso, alternativní přípravy)
  • definice espressa
  • příprava espressa (práce s mlýnkem a kávovarem)
  • příprava cappuccina
  • čištění a údržba technologií
  • Rozsah školení: 3 hod.
  • Cena školení: 2900,- Kč

Cílem školení: Absolvent má základní informace o kávě, umí vybrat praženou kávu a rozumí důvodům různých chuťových projevů připravené kávy. Je schopný připravit správný šálek espressa a nápojů odvozených od espressa včetně mléčných nápojů. Základní údržba a čištění kávovaru a mlýnku je samozřejmostí.

Na kurzu je k dispozici veškeré baristické a technologické vybavení nebo si také můžete přivézt vlastní kávovar a mlýnek.

Pořadatel kurzu a školitel:

Ing. Oldřich Smítal
(IČ: 02131838, není plátce DPH)

Výhody kávových kurzů v Buna café:

Mnohaleté multioborové zkušenosti v oblasti kávy. Zabýváme se těmito oblastmi:

  • prodej technologií (domácí i komerční segment)
  • servis technologií všech značek/výrobců (domácí i komerční segment)
  • údržba technologií (domácí i komerční segment)
  • poradenství při výběru technologií (kávovary, mlýnky)
  • příprava kávy, úprava vody
  • pražení kávy
  • školení, kurzy
  • vývoj a instalace PID regulace do kávovarů
  • sériové i individuální úpravy kávovarů
  • výroba baristických pomůcek

Díky těmto naprosto komplexním zkušenostem můžeme nabídnout ty nejpodstatnější informace napříč všemi oblastmi v oboru kávy v rámci jednoho školení. Nemusíte týdny a měsíce pročítat diskuzní fóra, která nejsou vždy zdrojem faktických informací - začátečník těžko rozezná fakta od osobních názorů a dojmů přispěvatelů.

Počet účastníků kurzu: maximálně 4 osoby

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi
+420 311 236 236

Nebo mu napište

Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.