Příprava kávy

Příprava kávy

Správná hrubost mletí pro espresso i alternativu

Správně namletá káva je základ. O výsledku rozhoduje jak u espressa, tak i u alternativních metod přípravy kávy. Například do pákového kávovaru se hodí jiná hrubost než do dripperu – bohužel neexistuje žádné univerzální mletí. Nastavená hrubost mletí v kombinaci s časem extrakce a množstvím kávy rozhodne o chuti připraveného nápoje. V tomto článku najdete základní přehled doporučených hrubostí mletí, od kterých se během přípravy své oblíbené kávy můžete odrazit.

Jak správně pěchovat kávu pro espresso
Jak správně pěchovat kávu pro espresso
Jak připravit dokonalé cappuccino
Jak připravit dokonalé cappuccino
Jak jednoduše vytvořit latte art
Jak jednoduše vytvořit latte art
Espresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a další s 1 okruhem)
Espresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a další s 1 okruhem)
Cold Brew Coffee - ledová káva nové generace
Cold Brew Coffee - ledová káva nové generace
Filtrovaná káva a její příprava
Filtrovaná káva a její příprava
7 nejčastějších chyb v přípravě espressa
7 nejčastějších chyb v přípravě espressa
Nejlepší kávové drinky a ledové kávy
Nejlepší kávové drinky a ledové kávy
Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.

Opravdu chcete pokračovat?