Bialetti french press 0,35 l, nerez, panáček
                                    599 Kč
                            
                            
                                -14,3 %
                            
                        
                                495,04 Kč bez DPH
                            
                    - 
                                        dočasně vyprodáno (napište mi, až bude skladem)
 
Metoda přípravy kávy pomocí French Press je jednou z nejjednodušších. Některé kávy dokonce touto metodou vyniknou více než při jiných způsobech přípravy. Doporučujeme používat jednodruhovou čerstvě praženou kávu.
Příprava:
- Na dno konvičky (French Press) dáme potřebné množství mleté kávy - přibližně 7g (dle chuti) na 120 – 150ml vody (ideální teplota vody je kolem 93°C - vroucí voda odstátá po dobu 30-40 vteřin).
 - Kávu louhujeme po dobu 3-4 minut, poté pístem stlačíme lógr na dno a tím oddělíme nápoj od lógru.
 
                            Značka
                        
                        
                                Bialetti
                            
                        
                            EAN
                        
                        
                                8006363998321
                            
                        Máte dotaz k tomuto produktu?

Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236
                        Magazín
                    
                    Staňte se mistrem kávy
Střípky ze života bunacafe
                                Vlastní showroom a pražírna kávy.
                            
                        
                                Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
                            
                        
                                Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
                            
                        
                                Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.
                            
                        

































































