Ascaso Barista T One 2G, black
-
doporučujeme
-
poslední kus skladem, ihned k odběru / expedici
-
doprava zdarma
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastní záruční a mimozáruční servis.
T Technologie vytvořená společností Ascaso
Kávovary řady Barista T byly navrženy tak, aby reflektovaly požadavky dnešní doby. Vytvořit dokonalé espresso a zároveň být díky udržitelné technologii šetrní k životnímu prostředí.
Společnost Ascaso proto přešla od klasického standardu E61 na novou T technologii, která nabízí nízkou spotřebu energie a čistou vodu v každém šálku kávy. Jedná se o nejmodernější technologii. Profesionální kávovar je nabízen v několika barvách i možnostech přizpůsobení vašim potřebám.
Konstrukce kávovaru je navržená tak, aby profesionální barista mohl pracovat co nejefektivněji a v největším pohodlí. Jednotlivé prvky kávovaru reflektují baristickou „choreografii“, která doprovází každou přípravu dokonalého espressa.
Vychutnejte kvalitně připravené espresso, buďte ohleduplní k životnímu prostředí a zároveň šetřete náklady.
![Moderní technologie Moderní technologie](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/hitech.png)
PID regulace zaručuje skvělou tepelnou stabilitu s nízkou energetickou spotřebou. Voda na espresso je předehřátá v pracovním bojleru, který díky svému objemu disponuje silnou párou.
![100% pro kontakt s potravinou 100% pro kontakt s potravinou](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/eco-eng.png)
Pomocí využití nerezové oceli (namísto mědi a mosazi) je zajištěn minimální transfer kovů do nápoje.
![Čerstvá voda Čerstvá voda](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/agua-eng.png)
Velkým benefitem je čerstvě dodaná voda v každém šálku. Nedochází k opětovnému ohřívání vody a to vše efektivněji s udržitelnou technologií.
![50% úspora energie 50% úspora energie](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/50-energy-saving.png)
T technologie zaručuje až 50% úsporu energie ve srovnání s tradičními kávovary.
Hlavní výhody
- Multi-boiler technologie (= každá hlava má vlastní ohřev)
- Samostatný parní bojler s velkou kapacitou
- PID regulace (+ 0,1 °C) pro každou hlavu i parní bojler
- Externí časovač a digitální displej pro každou hlavu
- Tepelná izolace na parním bojleru a hlavách
- Tepelná stabilita (+- 0,5 °C)
- Funkce dynamického předehřívání
- Úspora energie (až o 50 %)
- Vysoký výkon objemového čerpadla (stálý tlak i po dlouhodobém využívání více hlav)
- Výkonný výdejník páry/tryska na páru (10mm trubka z nerezové oceli)
- Vysoce přesné filtry z nerezové oceli AISI 304
![Kovové tělo kávovaru Kovové tělo kávovaru](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-t-chasis.jpg)
Materiály a komponenty té nejvyšší kvality
Vyrobeno z nerezové oceli pro maximální odolnost. Tyto materiály zajišťují delší životnost kávovarů.
Ergonomická rukojeť páky
Ergonomický design zajišťuje komfortní úchop. Mádlo páky má sklon 10 stupňů.
![Ergonomická rukojeť páky Ergonomická rukojeť páky](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-porta.jpg)
![Ventily pára / horká voda Ventily pára / horká voda](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-pomo.jpg)
Ventily pára / horká voda
Kohouty ve verzi Barista T ONE mají dostatečnou velikost pro velmi komfortní úchop a pohodlnou obsluhu.
Ramena trysek na páru a horkou vodu
Rameno pro přívod páry je vyrobeno z nerezové oceli AISI 316 a je odolné vůči vodnímu kameni. Výhodou je, že po použití není rameno horké, eliminuje se tedy riziko popálenin a také čistění je výrazně jednodušší.
Koncovka ramena má zaoblené hrany se čtyřmi výstupy po obvodu, které zaručí dokonale našlehanou pěnu. Velikost výstupu je 1,2 mm (alternativně 1,6 mm).
![Tryska na páru Tryska na páru](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/tubo-vapor-barista.jpg)
![Tryska na páru Tryska na páru](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/salida-tubo.jpg)
![Šlehání mléka Šlehání mléka](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/jarra-leche-barista.jpg)
Výkonná profesionální pára
Našlehá mléko na ideální bod pro dokonalé cappuccino. Velkokapacitní bojler s neuvěřitelnou tloušťkou nabízí větší stabilitu výdeje páry.
Ohřívač šálků
Velká plocha udržuje ideální teplotu šálku pro přípravu dokonalé kávy.
![Ohřívač šálků Ohřívač šálků](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/tazas-cenital-2.jpg)
![Odpadní nádoba Odpadní nádoba](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/bar-bandeja.jpg)
![Odpadní mřížka Odpadní mřížka](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-bandeja-con-taza.jpg)
Odpadní nádoba a mřížka
Odpadní nádoba je vyrobena z nerezové oceli a snadno se vyjímá a čistí. Díky drátěnému systému zůstává na mřížce méně nečistot a šálky se na spodní straně nešpiní.
Vysoce přesný dvojitý manometr
Manometr s dvojitým ciferníkem. Umožňuje současně kontrolovat tlak v parním bojleru a tlak extrakce.
![Dvojitý manometr Dvojitý manometr](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/manometro-baristaT.jpg)
![Snadný přístup Snadný přístup](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/facil-accesoT.jpg)
Snadný přístup
Snadná demontáž. Navrženo techniky pro techniky. Snadný přístup k vnitřním komponentům - ventilům, rozvodům, elektromagnetickým ventilům, topným tělesům atd.
Systém tepelné stability
Filtrovaná a čistá voda vstupuje do stroje prostřednictvím rotačního čerpadla pod určitým tlakem.
Do parního bojleru vstupuje voda při okolní teplotě přes trubku předehřívače ve tvaru písmene U (silná a 100% nerezová ocel AISI 316 L) a uvnitř bojleru se takto předehřeje (efektivně se využije teplota parního bojleru). Z parního bojleru vychází horká voda, aniž by byla v kontaktu s vodou v bojleru. Velmi účinný systém (není třeba používat žádnou další energii k předehřátí vody vstupující do hlav kávovaru). Do každé termodynamické hlavy kávovaru bude vstupovat horká voda (80 °C).
Tímto je zaručena velká tepelná stabilita na výstupu z hlavy (+ - 0,5 °C). A to jak v situacích nepřetržitého, tak i občasného užívání.
A to vše bez neustálého ohřívání vody. Čistá voda o konstantní teplotě v každém šálku kávy s mnohem účinnější a udržitelnější technologií.
Energetická účinnost
Zaručujeme 50% úsporu ve srovnání s tradičními kávovary.
- Použití elektronicky řízených termobloků zaměřených na úsporu energie – ohřívá vodu pouze určenou k extrakci.
- Elektronické řízení teploty. Topné těleso pracuje pouze v případě potřeby a pouze po dobu nezbytně nutnou. Umožňuje "inteligentní" řízení s mnohem nižší spotřebou energie než jiné systémy na trhu.
- PID regulace ve všech bojlerech (espresso, pára). Obsahuje elektronické termostaty, které jsou mnohem přesnější a působí mnohem rychleji než tradiční mechanický systém.
- Systém Multi-Group (vícebojler) znamená, že se energie spotřebovává pouze v té části kávovaru, která je v daném okamžiku v provozu. Každou hlavu lze vypnout nebo zapnout nezávisle.
- Tepelná izolace ze špičkového materiálu výrazně zvyšuje kvalitu kávovaru a energetickou účinnost.
Spotřeba energie
Snížení spotřeby energie kávovarů je pro Ascaso prioritním cílem posledních 10 let výroby a vývoje. Výsledkem tohoto procesu je vytvoření vlastní inovativní technologie, která nemá v odvětví konkurenci.
Úspory energie = ekonomické úspory
Spotřeba energie profesionálního kávovaru je vysoká, stejně tak doba, kdy bývá kávovar v provozu. Otázka úspory energie je tedy velmi důležitá.
Představení značky Ascaso
Historie značky Ascaso
Představení kávovaru Ascaso Barista T Plus 2G
Energetická úspora
Máte dotaz k tomuto produktu?
![Oldřich Smítal](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/team/oldrich.png)
Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236