ECM Mechanika MAX + Eureka Mignon Silenzio, BL white
69 571,30 Kč
-4 %
57 496,94 Kč bez DPH
-
Kávovar na cestě
-
Mlýnek skladem (3 ks)
-
doprava zdarma
Exkluzivně vám nabízíme cenově zvýhodněný set prémiového kávovaru ECM Mechanika MAX, který se může pochlubit naprosto profesionálními parametry a funkcemi, jako jsou rotační čerpadlo, PID regulace, displej, hlava E61, 2 tlakoměry, velký nerezový HX bojler, preinfuze, automatické zapnutí/vypnutí ve stanovený čas či tzv. Flush advisor, a mlýnku Eureka Mignon Silenzio s automatickým dávkováním. Oproti ostatním espresso mlýnkům vyniká model Silenzio velmi tichým chodem. Hrubost mletí je regulována pomocí spodního mlecího kamene a nastavuje se mikrometricky.
Kávovar
ECM
Mlýnek
Eureka
Máte dotaz k tomuto produktu?

Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236
Mohlo by se vám hodit
-
odklepávač na zbytkovou kávu ECM, šuplík M, leštěná nerezová ocel
4 890 Kčskladem (3 ks)-
zdarma
-
75
-
doporučujeme
-
Magazín
Staňte se mistrem kávy
-
Tipy, rady, recenzeProč jsou termobloky Ascaso lepší než klasické bojlery
-
Příprava kávyCold Brew Coffee - ledová káva nové generace
-
Čištění a údržbaJak na odvápňování pákového kávovaru?
-
Tipy, rady, recenzeAscaso Dream - dokonalé kávovary na domácí espresso i cappuccino
-
O kávě6 nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují chuť kávy
-
Tipy, rady, recenzeTipy, jak využít starou kávu
-
Příprava kávyNejlepší kávové drinky a ledové kávy
-
O kávěKáva a zdraví
-
Příprava kávyEspresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a další s 1 okruhem)
-
Čištění a údržbaJak na zpětný oplach pákového kávovaru?
-
Příprava kávySprávná hrubost mletí pro espresso i alternativu
-
Čištění a údržbaJak na čištění kávomlýnku?
-
Novinky22. - 24. 10. 2021 veletrh HOST MILANO
-
Čištění a údržbaJak správně vyčistit automatický kávovar?
-
Tipy, rady, recenzeMlýnky značky Eureka - jak si vybrat ten nejlepší
Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.