Domácí příprava kávy - espresso, cappuccino.
- vliv výběru kávy na přípravu kávy (espresso, alternativní přípravy)
- definice espressa
- příprava espressa (práce s mlýnkem a kávovarem)
- příprava cappuccina
- čištění a údržba technologií
- Rozsah kurzu: 3 hod.
- Cena kurzu: 2900,- Kč
Cílem kurzu: Absolvent má základní informace o kávě, umí vybrat praženou kávu a rozumí důvodům různých chuťových projevů připravené kávy. Je schopný připravit správný šálek espressa a nápojů odvozených od espressa včetně mléčných nápojů. Základní údržba a čištění kávovaru a mlýnku je samozřejmostí.
Na kurzu je k dispozici veškeré baristické a technologické vybavení nebo si také můžete přivézt vlastní kávovar a mlýnek.
Pořadatel kurzu a školitel:
Ing. Oldřich Smítal
(IČ: 02131838, není plátce DPH)
Výhody kávových kurzů v Buna café:
Mnohaleté multioborové zkušenosti v oblasti kávy. Zabýváme se těmito oblastmi:
- prodej technologií (domácí i komerční segment)
- servis technologií všech značek/výrobců (domácí i komerční segment)
- údržba technologií (domácí i komerční segment)
- poradenství při výběru technologií (kávovary, mlýnky)
- příprava kávy, úprava vody
- pražení kávy
- školení, kurzy
- vývoj a instalace PID regulace do kávovarů
- sériové i individuální úpravy kávovarů
- výroba baristických pomůcek
Díky těmto naprosto komplexním zkušenostem můžeme nabídnout ty nejpodstatnější informace napříč všemi oblastmi v oboru kávy v rámci jednoho školení. Nemusíte týdny a měsíce pročítat diskuzní fóra, která nejsou vždy zdrojem faktických informací - začátečník těžko rozezná fakta od osobních názorů a dojmů přispěvatelů.
Počet účastníků kurzu: maximálně 6 osob
V případě dotazů k nákupu nebo uplatnění poukazu nás neváhejte kontaktovat.
Máte dotaz k tomuto produktu?

Zavolejte Oldřichovi
+420 311 236 236