- stojíme za Ukrajinou!


Letní speciál, RL60, 250g

Vlastní pražírna

Vždy čerstvě upražená

Nejbližší pražení: 27. 06. 2022 v 14:00

Předpokládaná expedice: 28. 06. 2022

Kávu pro vás standardně pražíme každé pondělí a expedujeme následující úterý.

BUNA CAFÉ

Letní speciál, RL60, 250g

272 Kč
236,52 Kč bez DPH
  • následující pražení zítra v 14:00

Sladká chuť exotického ovoce, lahodné medové tóny, vůně kvetoucí louky a lehké tělo, které přináší nádech nekonečné svěžesti do horkého, sluncem zalitého dne – přesně taková je naše nová limitovaná edice kávy Letní speciál.

Dopřejte si to nejlepší z celého léta v jediném šálku! Tento ovocný životabudič je jako stvořený pro přípravu nejrůznějších ledových káv a cold brew coffee, ale potěší i milovníky pravého espressa – skvěle totiž chutná jak za tepla, tak i na ledu.

O cold brew coffee – ledové kávě extrahované za studena – slyšíte poprvé? Připravte si tuhle vynikající ledovou pecku, která se pomalu, ale jistě zabydluje v nápojových lístcích českých kaváren, jednoduše i u vás doma. Výsledek vás určitě mile překvapí.

Ručně sbíraná arabika El Salvador (odrůda Red Bourbon) pochází z úrodného regionu Apaneca v nejmenším středoamerickém státě Salvador. Tajemství pěstování výběrové kávy si zde farmářská rodina Serpas předává již přes 5 generací – tedy s více než 150letou tradicí. Kávovníky rostou na úbočí sopečných svahů v nadmořské výšce 1600 m n.m. na okraji cenného přírodního parku a nejsou proto ošetřovány žádnou chemií poškozující zdejší unikátní tropický ekosystém.

Kávu pro vás pražíme každý týden. Můžete si tak být jistí, že se k vám vždy dostane 100% čerstvá a v té nejvyšší kvalitě. Světlý až střední stupeň pražení RL60 dává kávovým zrnům možnost rozvinout svou přirozeně sladkou chuť i vůni. Acidita je v rovnováze s příjemnou hořkostí.

My v BUNA CAFÉ jsme na léto připravení. A co vy?

Druh kávy: Coffea arabica

El Salvador Black Honey Melchor Red Bourbon

Stupeň pražení: 60 (střední světlé až střední)

Doporučená příprava: cold brew coffee, espresso, moka, french press, filtr

Doporučená příprava espressa (single espresso):

  • Vstup: 8,5 g mleté kávy
  • Výstup: 30 ml (25 g)
  • Čas: 30 - 35 vteřin
  • Teplota: 90 °C
  • Tlak: 9 barů (v případě možnosti regulace tlaku doporučujeme pozvolné zvyšování tlaku do 12. vteřiny)
  • Chuťový profil: Dokonalá harmonie svěží chuti exotického ovoce, medových tónů a jemné květinové vůně. Acidita i hořkost je lehká a velice příjemná.

Stupnice pražení Buna café

Značka BUNA CAFÉ
Druh kávy arabika

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi
+420 311 236 236

Nebo mu napište

Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.