Ascaso

Ascaso i-mini i1, leštěný hliník

10 915 Kč
1+1
Nakupte výhodně v setu za 9 823,50 Kč
9 020,66 Kč bez DPH
Není v prodeji
Tělo mlýnku
Materiály a díly vysoké kvality

I-mini mlýnek je kompletně vyroben z kovu, hliníku.

Vyrobeno z hliníku, ručně leštěno

Této leštěné úpravy je dosaženo ručním leštěním každé části zvlášť. Jakákoli drobná nepravidelnost je důkazem této poctivé ruční práce, která z každého kávovaru dělá originální dílo.

Zhlédnout video

Leštění mlýnku
Profesionální mletí

Mlecí kameny jsou vyrobeny ze speciální tvrzené oceli. Jedná se o stejnou ocel, která se používá při výrobě profesionálních výkonných mlýnků. Životní cyklus je odhadován na 600 kg kávy.

Mlecí ústrojí je vyrobeno z mosazi a ploché kameny z oceli (průměr 54 mm).

V našem sortimentu nabízíme pouze variantu i-1, tedy s kovovou mlecí komorou (kameny uchyceny v kovu, ne plastu) a varianta s výkonnějším motorem. (Verzi i-2 nedoporučujeme, jedná se o nízkonákladové provedení – mlecí kameny jsou uchyceny v plastu.)

Mlecí ústrojí
Mlecí ústrojí
Mikrometrické/bezkrokové nastavení hrubosti mletí

Mikrometrické nastavování hrubosti mletí, někdy také označeno jako bezkrokové nebo stepless, nabízí velmi citlivou regulaci hrubosti mletí.

Mlecí ústrojí
Nastavení hrubosti
Interval nastavení hrubosti

Mlýnek disponuje tzv. doporučeným rozsahem pro nastavení správné hrubosti mletí, pro uživatele je tak hledání správného mletí jednodušší.

Stupnice hrubosti mletí

Součástí tohoto modelu je také nerezová stupnice hrubosti mletí pro lepší orientaci a kontrolu aktuálního nastavení.

Stupnice hrubosti mletí
Elektronický časovač

Volitelně je mlýnek možno dodat také s časovačem. V tomto segmentu (cenové relaci) časovače mlýnků důrazně nedoporučujeme.

Výdej není natolik konstantní (nejen u tohoto modelu, ale u mlýnků v této cenové relaci obecně), aby časovač fungoval dobře. Doporučujeme variantu bez časovače.

250g násypník
250g násypník

Násypník na kávu je vyroben ze speciálního odolného plastu. Transparentní s dobře padnoucím víkem. Volitelně je možné také objednat násypník 600g.

Rozměry:

  • šířka: 125 mm
  • hloubka: 230 mm
  • výška: 311 mm

Příkon: 250 W

Napětí: 230 V

Otáček za minutu: 700

Ø mlecí kameny: 54 mm ploché

Materiál (tělo mlýnku): hliník

Hmotnost: 3,5 kg

Produkce (kg/h): 5

Kapacita násypníku: 250 g

Značka
Ascaso
EAN
8435172663111

Ruční leštění těla kávovaru Ascaso

Hlavní parametry produktu

Elektrický mlýnek

Elektrický mlýnek na kávu patří k nejdůležitějšímu vybavení každého baristy a možná by se dalo říct, že mlýnek je vůbec to nejdůležitější. Aby bylo možné připravit co nejlepší espresso, musí být káva ideálně pomletá, všechny její částečky musí být…

Více
Manuální mlýnek

U manuálních mlýnků probíhá dávkování kávy pouze manuálně. Mlýnek má spínač mletí a podle toho, jak dlouho spínač držíte, mlýnek mele. Obsluha si musí pomocí spínače nadávkovat kávu a následně ideálně zkontrolovat velikost dávky na digitální váze. …

Více
Ploché mlecí kameny

Ploché mlecí kameny se skládají ze dvou stejných ozubených prstenců, které na sebe na plocho dosedají a jsou obvykle horizontálně uloženy. Prstence jsou na vnitřní straně ozubené - úhel, tvar a počet zubů ovlivňují kvalitu mletí. Vzdálenost mezi…

Více
Kovové mlecí kameny

Nejrozšířenější mlecí kameny jsou kovové (ocelové). Kovové mlecí kameny najdete téměř u všech mlýnků na trhu. Nové kovové kameny jsou v porovnání s keramickými výrazně levnější a do náročnějších provozů je možné také volit jejich varianty s různými…

Více
Komutátorový motor

Komutátorové motory mají kratší životnost a poznáme je podle komutátoru s uhlíkovými kartáči. Uhlíky se v čase opotřebovávají a právě kvůli tomuto tření mají omezenou životnost. Využívají se u některého ručního nářadí jako jsou vrtačky. Výhodou…

Více

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236

Nebo mu napište Napište

Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.